Maritim Consult: ny kunde med vækstpotentiale

Den seneste måned har jeg, gennem Repcon Digital, rådgivet Maritim Consult på daglig basis. Vi har igangsat initiativer, som kan styrke kulturen i virksomheden, testet digitale værktøjer til registrering af timeforbrug på projekter samt kigget på bæredygtighed m.m. Et arbejde som også fortsætter efter sommerferien, hvor vi sammen skal sikre en mere effektiv planlægning af hverdagen og fokus på den enkelte medarbejders trivsel. Dertil kommer flere initiativer i takt med, at virksomheden bliver klar til at tage flere skridt.

"Jeg har haft en god og seriøs kommunikation med Eva om virksomheden og de forskellige udfordringer, som vi står i og hvordan vi griber tingene an. Eva har med sit humør sat gang i flere initiativer og har været en god sparring med sit fokus på både forretningen og medarbejdernes trivsel. Samarbejdet med Eva har rusket op i vores indgroede processer, og hjulpet os med at se nye muligheder for vækst i vores branche."
Rasmus Bohsen (ejer og direktør i Maritim Consult)

Resultaterne er allerede målbare og kan så småt ses efter blot en måned. Tidligere kunne det ofte være vanskeligt at afgøre, om et projekt kunne betale sig og om den tid, der blev brugt i produktionen, var effektiv nok i forhold til det afgivne tilbud. Ved at tidsregistrere på opgaver, får medarbejder og virksomhed et bedre overblik over tidsrøvere og reelle fakturerbare timer. Via data i systemet er det muligt at sammenligne tidsforbruget på opgaverne. Det giver bedre tilbudsgivning samt hurtigere kundefakturering og højere faktureringsgrad.

Desuden betyder medarbejdernes involvering i planlægningen af opgaverne, at den enkelte er mere motiveret, for at nå de mål, som man selv har været med til at planlægge. Vi kan derfor allerede nu se, at samarbejdet og kommunikationen på tværs i virksomheden er betydeligt forbedret. Og det er vejen frem!