Sparringspartner på din digitale rejse
- giv konkurrenterne baghjul


Mange virksomheder er handlingsorienterede og begynder at løse problemerne, inden de helt har forstået årsagen. Hvis du også fokuserer på bundlinjen og hverdagens opgaver uden at bruge tid på analysen i din virksomhed, så vil jeg gerne sparre med dig. Hvornår har du sidst kigget i krystalkuglen? Hvor går vejen for din virksomhed? Det er her, at du må se potentialet i din branche og vælge de løsninger, som det giver mening at implementere både på kort og på lang sigt. Det gør dine konkurrenter allerede.

Fokus på processerne

Hos Repcon Digital kigger vi på virksomhedens eksisterende processer. Vi kommer med forslag til, hvordan I kan effektivisere jeres hverdag. Du får sparring på dine processer. Det kan være introduktion til nye systemer, workshops, forslag til automatiseringsprocesser eller en general gennemgang af jeres nuværende systemer. Er de stadig effektive eller kan vi stykke nye workflows sammen, som giver bedre mening? Ved at påbegynde jeres digitale rejse nu, kan I arbejde mere struktureret og proaktive. Du vil opleve, at dine medarbejdere både trives og udvikles med virksomheden, fordi du signalerer digital forandring og nytænkning.

Nysgerrig på forretnings-muligheder

Jeg startede min virksomhed Repcon Digital, netop fordi jeg er nysgerrig på at hjælpe virksomheder med at se mulighederne i digital transformation. Investeringer som både er sunde, fornuftige og nødvendige, behøver ikke at koste kassen. Automatiseret software kan hjælpe jer af med alle de trivielle og ensartede tasteopgaver, som medarbejderne i dag ikke trives med. Det manuelle tastearbejde kan holdes på et minimum uden brug af ekstra studentermedhjælpere. Hvis dine data allerede ligger digitalt, kan den digitale assistent hente mails fra indbakken, printe ud, slå op, gemme filer, sende, ændre, kopiere og opdatere data m.m. Det giver dine medarbejdere tid og overskud til at involvere sig og tænke fremad, så der opstår nye forretningsmuligheder for jer.

Løsnings-
orienteret sparring

Jeg drømmer om at sætte medarbejderne fri til at bidrage positivt til sikring af virksomhedernes fremtid, hvor der er fokus på digitalisering, samarbejde og forbedring af eksisterende processer. Det tror jeg er vejen til motiverede medarbejdere. At ansætte nye medarbejdere er både dyrt og ressourcekrævende, så sæt dine medarbejdere fri. Lad medarbejderne bidrage med deres kompetencer og ressourcer. Kom med på rejsen og start din digitale rejse - lad os sammen finde løsningerne!