Maritim Consult: ny kunde med vækstpotentiale

Den seneste måned har jeg, gennem Repcon Digital, rådgivet Maritim Consult på daglig basis. Vi har igangsat initiativer, som kan styrke kulturen i virksomheden, testet digitale værktøjer til registrering af timeforbrug på projekter samt kigget på bæredygtighed m.m. Et arbejde som også fortsætter efter sommerferien, hvor vi sammen skal sikre en mere effektiv planlægning af hverdagen og fokus på den enkelte medarbejders trivsel. Dertil kommer flere initiativer i takt med, at virksomheden bliver klar til at tage flere skridt.

"Jeg har haft en god og seriøs kommunikation med Eva om virksomheden og de forskellige udfordringer, som vi står i og hvordan vi griber tingene an. Eva har med sit humør sat gang i flere initiativer og har været en god sparring med sit fokus på både forretningen og medarbejdernes trivsel. Samarbejdet med Eva har rusket op i vores indgroede processer, og hjulpet os med at se nye muligheder for vækst i vores branche."
Rasmus Bohsen (ejer og direktør i Maritim Consult)

Resultaterne er allerede målbare og kan så småt ses efter blot en måned. Tidligere kunne det ofte være vanskeligt at afgøre, om et projekt kunne betale sig og om den tid, der blev brugt i produktionen, var effektiv nok i forhold til det afgivne tilbud. Ved at tidsregistrere på opgaver, får medarbejder og virksomhed et bedre overblik over tidsrøvere og reelle fakturerbare timer. Via data i systemet er det muligt at sammenligne tidsforbruget på opgaverne. Det giver bedre tilbudsgivning samt hurtigere kundefakturering og højere faktureringsgrad.

Desuden betyder medarbejdernes involvering i planlægningen af opgaverne, at den enkelte er mere motiveret, for at nå de mål, som man selv har været med til at planlægge. Vi kan derfor allerede nu se, at samarbejdet og kommunikationen på tværs i virksomheden er betydeligt forbedret. Og det er vejen frem!

Selvfølgelig skal man fejre de små sejre!

Kunder kommer ikke af sig selv, men 100 likes er da en milepæl. Derfor er jeg virkelig taknemmelig for mit netværk og håber, at du vil hjælpe mig endnu bedre på vej og fejre den med mig!

Jeg har rundet de første 100 likes på min virksomhedsprofil på mindre end to uger. Det er da ganske godt gået. Og er du en af dem, vil jeg blot sige tusind tak. Jeg er sikker på, at det kommer til at gøre en forskel. Heldigvis kan du sagtens gøre mere, hvis du har lyst.

Hvilke arbejdsmæssige udfordringer oplever du på din arbejdsplads? Er medarbejderne i din virksomhed stressede, mens opgaverne hober sig op? Jeg vil meget gerne tage et møde med dig og din chef. Brug mig som rådgiver og lad os se på potentialet i din virksomhed. Sammen kan vi effektivisere jeres arbejdsgange og systemer samt implementere digital automatisering af de opgaver, som er tidsrøvere. Alle henvendelser på 60464388 og/eller eva@repcon.dk er velkomne.

Cookies og visitkort - analog marketing, som virker!

Hvor heldig kan man være? I dag besøgte jeg mine tidligere kolleger hos OneMed i Søften. Med mig havde jeg favnen fuld af hjemmelavede cookies. De var virkelig vellykkede. Mums.

Hvor var det dejligt, at se alle igen. Nu med nyheden om, at jeg er blevet selvstændig. Jeg føler en stor ro og glæder mig i den grad til at etablere min nye rådgivningsvirksomhed Repcon Digital - og herligt at møde opbakning hertil. Nu skal mine nye visitkort ud og arbejde!

Tiden er fløjet afsted, siden jeg stoppede hos OneMed sidste efterår. Og iværksætteri er nu blevet omdrejningspunktet. På alle måder en rigtig spændende rejse, som jeg har begivet mig ud på.

Repcon Digital er online

Jeg nåede mit mål...
Selvom tankerne flyver rundt i hovedet, er jeg ved at lande og har en nyfundet glæde og ro i min beslutning om, at blive selvstændig. Den sidste uges tid har jeg fået styr på cvr-nummer, bankkonto m.m. Det er blevet til en del telefonsamtaler og søgen efter viden, for hvordan griber man udfordringen. Og hvor får man den rette sparring og hjælp som nystartet? Her er Google blevet min trofaste ven, for internettet er fyldt med hjælp til iværksættere. Jeg har allerede fået flere aftaler i kalenderen, så det bliver spændende. Senere i dag lander mine nye visitkort i postkassen, så nu er det bare at få kridtet skoene.